10 BEAUTY-ЛАЙФХАКІВ

No Comment Yet

Запам’ятайте, для правильного макіяжу, не потрібно багато косметики. А практично всі Make Up Artists (ну це так зветься тепер, по-модному) роблять з 20-річних дівчаток жінок 40+. Тому пропонуємо вам лайфхаки, які допоможуть гарно виглядати та зекономлять багато часу і нервів. 

Для початку варто відмітити, що коли купуєте тональну основу, треба випробовувати тон не на руці, а саме на шиї. Бо лише там шкіра того ж відтінку, що й обличчя.

1. Будь-які олівці діляться на: тверді та м’які. Твердий олівець важче змалювати, бо він і не малює зовсім так, як треба, тому я віддаю перевагу м’яким. Але якщо у вас є такий, і він абсолютно не малює, навіть контур — не засмучуйтесь :). Просто запаліть сірник і піднесіть його до кінчика олівця, щоб він трохи поплавився. Вуаля! Зачекайте, аби олівець став нормальної температури, і можете малювати чіткий і яскравий контур.

10 лайфхаків для дівчат 1/1

i.pinimg.com

2. Для того, щоб намалювати яскраві стрілки, не обов’язково шукати олівці для очей. Я завжди малюю їх олівцями для губ. Варто пам’ятати: або яскраві губи, або яскраві стрілки — поєднувати цю яскраву одноколірність не раджу 🙂

10 лайфхаків для дівчат 1/1

instagram

3. Справді, для багатьох дівчат намалювати рівні стрілки — це мегаскладне завдання. Тому покажу, якою системою сама користуюсь. Підкреслюю, що головне — практика. Ну, а якщо вже рівна стрілка не вийшла, для цього люди придумали окуляри :). Є ще трюк з промальовуванням внутрішньої частини повіки, так стрілки виглядають насиченіші. У багатьох соціальних ресурсах дівчата малюють розтушовані стрілки, так, звісно ж, вони дуже легко розтушовуються і виглядають дуже акуратно, але ж мова завжди йде про дорогі брендові олівці, які мають цю здатність до розтушовки, бо спробуйте розтушувати олівець за 20 грн 🙂

10 лайфхаків для дівчат 1/1

i.pinimg.com

4. Дуже старий метод, проте перевірений. Щоб помада довше трималась на губах, нанесіть пудру на губи крізь якусь легку тканину. Можете пензликом підправити вже без неї. Повірте, ефект буде той, що треба!

10 лайфхаків для дівчат 1/1

cdn-media-1.lifehack.org

5. Часто буває так, що ми намалюємо губи помадою, а потім її залишки опиняються на наших зубах. Щоб такого не траплялось, після нанесення губної помади,покладіть палець в рот і закрийте його.

Якби це смішно не виглядало, ваші зуби залишатимуться білими 🙂

10 лайфхаків для дівчат 1/1

cdn-media-2.lifehack.org

6. Багато жінок використовують щипці для завивки вій, та мало хто знає, що для більшого ефекту їх потрібно нагріти. Тому підсушіть їх трохи феном, а вже потім використовуйте.

10 лайфхаків для дівчат 1/1

cdn-media-1.lifehack.org

7. Для того, аби б’юті-блендер краще наносив тон на обличчя, перед використанням його потрібно змочити у воді.

10 лайфхаків для дівчат 1/1

beautyblender

8. Щоб підводка чи олівець не відбивались на повіці, наносьте на неї нюдові матові тіні.

10 лайфхаків для дівчат 1/1

i.pinimg.com

9. Якщо у вас розбились тіні для повік — не поспішайте їх викидати, а зробіть такими, якими вони були, власноруч. Для цього вам потрібно всього лише кілька краплин алкоголю та монетка.
 

10 лайфхаків для дівчат 1/1

makeuptutorials.com10. Щоб брови мали чіткий контур, обводьте їх світлим консилером,

10. Щоб брови мали чіткий контур, обводьте їх світлим консилером, який потім акуратно розтушуйте.

10 лайфхаків для дівчат 1/1

i.pinimg.com

Обкладинка — pinterest

Up Next

Related Posts

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *